Wat is VCA

VCA staat voor: Veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers.

Dit is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij kunnen aantonen dat ze veilig werken volgens de VCA certificering.

Daarnaast voor de uitvoerende medewerkers is er een VCA examen.  Basisveiligheid voor de operationele medewerkers & VOL VCA voor de operationeel leidinggevende.

VCA diploma

Het VCA diploma is 10 jaar geldig en is inmiddels een veel gevraagd certificaat. Bent u in het bezit van het VCA diploma dan geeft u aan dat u op de hoogte bent van de geldende veiligheidseisen.

VCA examen

Het VCA examen word afgenomen door erkende examenbureaus in heel Nederland.

VCA Kalender

Compleet overzicht van alle VCA examens door heel Nederland

Leren voor het VCA examen

Met een juiste voorbereiding heeft u de meeste kans om direct te slagen voor het VCA examen.

Meerdere opties om te leren

Iedereen leert anders.
Hierom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden aan om iedereen de beste kans te bieden om meteen te slagen voor het VCA examen.
  • Lesboek
  • PDF lesboek
  • Online cursus ( vanaf de pc of je smartphone via een app!)
  • Proefexamens onbeperkt
  • Dag cursus (in verschillende talen mogelijk)
 

Reviews

lutfi karatas
27/08/2019
Onlangs geslaagd voor Vca vol.Dank u wel (opleidensnel) Ik wil andere kandidaten adviseren neem een thuis studie pakket van opleidensnel en lees het rustig door en steek genoeg tijd in proef examens herhaal het totdat je hoge eindcijfers haalt . Je slaagt zeker bij de examen, wens iedereen heel veel succes.
Hay Janssen
12/09/2019
Men werkt sterk klantgericht, Als het nodig zoekt OpleidenSnel het juiste examen en plaats uit en regelt alles voor je. Wat ik nog mis zijn overige opleidingen op de site zoals preventiemedewerker, transport e.d.
Emran Celik
02/09/2019
Hele goede service!